Blog       Suport 068-404-9258
a
  >  Rreth Nesh

Jemi Hapur nga e Hëna në të Dielë

Mund të na gjeni në dyqanin tonë në këto orare

Monday 8:30 AM - 8:30 PM
Tuesday 8:30 AM - 8:30 PM
Wednesday 8:30 AM - 8:30 PM
Thursday 8:30 AM - 8:30 PM
Friday 8:30 AM - 8:30 PM
Saturday 8:30 AM - 8:30 PM

Baby Boom Albania

Baby Boom Albania eshte konceptuar qe ne idene fillestare si vendi ne te cilin prinderit mund te gjejne produktet me cilesore per te vegjlit e tyre .

Produkte te cilat do ti duhen gjate viteve te para te jetes.

Ne dyqanin tone do te gjeni vetem produkte te certifikuara qe nuk cenojne mireqenien e femijeve tuaj.

Ne fokusin tone jane dhe nenat e reja te cilat jane ne pritje te embel duke u mundesuar veshje dhe aksesore per ti ardhur ne ndihme jo vetem gjate muajve te shtatzanise por edhe pas lindjes.

Baby Boom Albania ka lidhur marredhenie bashkepunimi me prodhues nderkombetar te certifikuar per krijimin e rrobave dhe aksesoreve per femije , duke patur si synim kryesor sigurine , prakticitetin ne cdo gje qe ne ofrojme.